Handelsbanken

Vi har fået mere plads til kerneforretningen. 

Direkte fordeling af omkostningerne til de enkelte afdelinger og bedre overblik over varerne er blot nogle af de fordele, Handelsbanken har opnået ved at outsource deres indkøbsfunktion til AT Postservice.

”Tidligere stod vi selv for at opbevare, pakke og udsende vores reklameartikler og tryksager, hvilket tog tid og fysisk plads fra kerneforretningen. Vi havde derfor brug for en ekstern løsning på lager- og forsendelsesfunktionen, som kunne betjene vores 54 selvkørende filialer i hele Danmark.”

Bedre overblik over varer og omkostninger 
I dag har vi en skræddersyet webshop-løsning, hvor varerne kun er et klik væk fra skærmen. De enkelte afdelinger kan hurtigt bestille varerne online, og vi i administrationen kan altid se den aktuelle lagerstatus, trække statistikker og se hvilke varer, der er mest salg i, og hvilke der evt. skal udfases. Tilgængeligheden og udnyttelsesgraden af varerne er blevet langt bedre – og mere omkostningseffektiv.

De forstår vores forretning 
En af de største fordele ved løsningen er, at omkostningerne fordeles ud til afdelingerne med det samme, da AT Postservice fakturerer og udsender direkte til den enkelte afdeling. For os er det afgørende at have en uvildig samarbejdspartner, der forstår vores organisation og tænker i utraditionelle løsninger, så vi får den optimale løsning til lavest mulige omkostninger.

Det lever AT Postservice fuldt op til. De har fra starten været yderst professionelle og taget vores forretningskoncept til sig, så vi i dag kun har ét lager og ét sted, vi bestiller vores varer. Det har frigivet fysisk plads, flere medarbejderressourcer og større overskud til vores kerneforretning.”

Bettina Birch, Administrationschef Handelsbanken

Fakta om Handelsbanken
Handelsbanken har i dag 55 danske filialer, er blandt de største banker i Norden og henvender sig til både privat- og erhvervskunder. Hver filial er fuldt ansvarlig for sit eget, geografiske markeds-område og har mandat til at træffe egne beslutninger. Ifølge EPSI rating ligger Handelsbankens kundetilfredshed helt i top for både privatkunder og virksomheder. Handelsbanken er med over 750 filialer og kontorer i 24 lande verden over en af Nordens største banker.
Læs mere på www.handelsbanken.dk