Tellio

Vores konkurrenceevne er styrket ! 

Teleselskabet Tellio har fået en samlet løsning på ordrehåndteringen og serviceringen af de adaptere, deres kunder får tilsendt. Resultatet er optimal servicering af kunderne til minimale omkostninger. 

”Da vi befinder os i et marked hårdt presset på pris, er det afgørende, at vores samarbejdspartnere leverer en høj ROI. Det er én af grundene til, at vi siden 2006 har samarbejdet med AT Postservice. De er oprigtigt interesseret i at bringe værdi til vores virksomhed og medvirkende til, at Tellio også i Danmark er konkurrencedygtig på både pris og service. 

Salgs- og serviceafdeling til variable omkostninger 
Som leverandør af bredbåndstelefoni er vores forretningssucces afhængig af, at kunderne får en god oplevelse til en god pris– herunder hurtig levering af deres adapter – og nem returnering af den, hvis den er defekt, eller de ønsker at opsige abonnementet. Den del af forretningen tager AT Postservice sig af, hvilket giver os store besparelser i forhold til lagerplads, styring af lager og lagermedarbejdere. 

De leverer varen – hver gang! 
Returnerede adaptere bliver eksempelvis sendt direkte til AT Postservice, der sørger for at rense, teste og gøre dem klar til genanvendelse. Samtidig laver de reverse logistics på varerne, så vi kender årsagen til returneringen – og dermed kan styrke vores After Sales services. Kort sagt er der så stor økonomisk gevinst ved det her samarbejde, at jeg ikke overvejer andre løsninger. 

Det er en fornøjelse at have en ekstern medspiller, der engagerer sig i vores virksomhed, er stabile og løbende kommer med forbedringer til vores salgs- og markedsføringsaktiviteter. Det her er ikke bare et stykke arbejde for dem. Det er deres passion.” 

Jesper Gottschalck, Country Manager Tellio ApS

Fakta om Tellio
Tellio ApS indgår i den norske Telio-koncern, som med mere end 150.000 kunder er en af Skandinaviens førende udbydere af bredbåndstelefoni. Koncernen har tilbudt bredbåndstelefoni til det europæiske marked siden 2003 og er som det eneste teleselskab i Norge AAA-rated af Dun&Bradstreet. Moderselskabet, Telio Holding ASA, er ejet af ansatte, kunder og finansielle investorer og blev i 2006 noteret på Oslo Børs. Læs mere på www.tellio.dk